Κατά την διαμονή σας η υποδοχή του ξενοδοχείου μας βρίσκεται σε λειτουργία όλο το 24ωρο. Το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει, δίνοντάς σας όποια πληροφορία θελήσετε κατά την διάρκεια της παραμονής σας. Η υποδοχή του ξενοδοχείου μας είναι στην υπηρεσία ώστε να κάνει τη διαμονή σας πιο ευχάριστη. Παρακαλούμε, ρωτήστε ελεύθερα για οτιδήποτε δεν είσαστε σίγουρος, για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το νησί μας και εμείς θα είμαστε εκεί να σας βοηθήσουμε.

Τα Δωμάτια

Τα δωμάτια μας είναι ανακαινισμένα και είναι πλήρως εξοπλισμένα για να κάνουν ευχάριστη τη διαμονή σας. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι δωματίων ώστε να καλύψουνε τις ανάγκες σας. Διαλέξτε ανάμεσα σε δίκλινα δωμάτια με θέα την θάλασσα, ή με θέα την καταπράσινη Σκοπελίτικη φύση. Εάν είσαστε οικογένεια, απολαύστε την διαμονή σας σε ένα από τα τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια, σε ένα δίχωρο δωμάτιο ή σε μία από τις σουίτες του ξενοδοχείου.

Όλα τα δωμάτια έχουνε το δικό τους μπαλκόνι εκτός από τις σοφίτες κάτω από την στέγη, με θέα την πόλη της Σκοπέλου και το Αιγαίο και άλλα τους κήπους του ξενοδοχείου. Τα δωμάτιά μας είναι εξοπλισμένα ώστε να σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενώ παρέχουν στον καλεσμένο όλες τις ανέσεις, τηλεόραση, τηλεφωνική σύνδεση και πρόσβαση σε φάξ, θυρίδα ασφαλείας, κλιματισμό ηλεκτρονικές κλειδαριές και σύνδεση με το διαδίκτυο. Οι σουίτες μας είναι διευρυμένες και περιλαμβάνουν δύο υπνοδωμάτια που επικοινωνούν με εσωτερική πόρτα.